dimecres, 7 d’agost del 2013

Dimarts - 6 d'agost - Harayuku, Shibuya i Shinjuku

Hola a tothom!!!

Hem sobreviscut al segon dia per terres nipones!! Jeje. Acabem d’arribar a l’hotel i estem bastant petats... Avui hem visitat Harajuku, Shibuya i Shinjuku! Però anem per parts:

La nostra primera parada ha estat el parc de Yoyogi al barri de Harajuku i la veritat és que és molt impressionant!! És com un gran bosc de calma i tranquil·litat dins d’una ciutat tan sorollosa i plena de gent com és Tokyo. Té varis caminets molt xulos i t’acompanya en tot moment el so dels grills, que a vegades és una mica ensordidor i tot. Aquí us deixem varies fotos, entre les que hi ha uns grans barrils de sake i una Torii (o porta que marca l’entrada a un santuari).






Però la gran atracció d’aquest parc és el santuari Meiji-jingu, que és el santuari sintoísta més important de la ciutat. A l’entrar t’has de purificar rentant-te amb aigua que hi ha a l’entrada i fent servir unes cassoletes de bambú que hi ha a les fonts. 




Allà hem escrit un desig a una tauleta de fusta (anomenada Ema) i l’hem penjat! I fins i tot hem vist uns nuvis, i ell molt bé, però ella a part de no poder caminar gaire anava perseguida per sa mare que no parava de donar-li ordres de com caminar o on havia de posar les mans. Encara ens queda una part de Harajuku per veure però això serà en un altre dia.




A continuació hem anat a Shibuya on era obligatòria la típica imatge del monument a la gossa Hachiko, que és on queden per trobar-se molts japonesos.



Hem passejat pels carrers i carrerons del barri, i sobretot una cosa molt impressionant és creuar la famosa intersecció que hi ha molt a prop del monument de la gossa i que a cada semàfor passen centenars i centenars de persones. A l’hora que hem anat estava ple de “salary men” (homes que treballen d’oficinistes) i tots vesteixen amb pantalons negres i camises blanques així que la imatge vista des d’un lloc una mica elevat (hem entrat a una cafeteria a un segona planta que donava a aquesta intersecció) era molt curiosa. Hem entrat també a varies botigues però la més curiosa de totes l’hem trobat 4 plantes sota terra i estava tooooot ple de mangues... milers de mangues tots ben posadets i ordenadets en passadissos estrets on nomes podien passar dues persones i ja, que no hi havia més espai.



I per últim hem anat al barri de Shinjuku, que de fet, és el barri on està el nostre hotel. És un barri que per les nits s’omple de moltíssima gent que va a sopar o beure i on es poden trobar llocs d’”oci masculí” (o el barri de les putis, vaja). Llums de neó, salary men, moltíssima gent pels carrers... i també un munt de llocs de màquines recreatives i jocs viciosos en general, i com us podeu imaginar, hem caigut a la temptació. Volíem provar el famós pachinko, que és un joc semblant al pinball, però sense tenir palanques sinó que vas tirant boletes i aconseguint més boletes i fitxes per després jugar a altres jocs.





Com a anècdota del dia, el Pablo s’ha deixat al lloc dels jocs recreatius una bossa amb un kimono que s’ha comprat i que quan ens n’hem adonat hem tornat i allà estava... l’han agafat els empleats. Aixó i que gairebé perdem el metro! Gairebé ens toca caminant fins a l’hotel... :D



4 comentaris:

  1. xD Mandarake power?
    Quins records, per qué no m'heu portat a la maleta :'(
    No us apropeu més als pachinkos que son molt adictius home!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haguessim hagut de portar moooltes maletes amb tots els que ens ho vau dir!!! jejeje

      Elimina
  2. Jajaja casi nos volvemos locos en los recreativos!!! Con 100 yenes nos tiramos 2 horas!!!! :P
    Y la Mandarake bien, pero como no leemos japonés y no tienen casi ningún libro o manga en inglés (u otro idioma) pues tampoco nos sirvió de mucho... :(

    ResponElimina
  3. Sublime el contraste del gesto adusto de Jordi lavándose las manos antes de entrar al templo con su camiseta de "No tindràs una casa en la puta vida"... EPIC xD

    Petons!
    PD. soy Ruth.

    ResponElimina