dimecres, 14 d’agost del 2013

Dimarts - 13 d'agost - Hakone i el ryokan

Hola a tots!!!!!

Ja tornem a tenir internet, i aquesta vegada la senyal wifi és molt millor que la que teniem a Tokyo!!! a Tokyo, només teniem senyal al passadís així que haviem de sortir fora de l'habitació per a poder pujar les fotos del blog (la part escrita l'haviem de fer en un word... XD ). La nostra teoria és que la porta de la nostra habitació havia de ser d'un material tipus kevlar o el material amb el que fan les caixes negres dels avions, perquè el modem el teniem just davant de la porta i si sortien tenies senyal però si estaves dins l'habitació no... :P Així que feiem una mica de llastimeta allà fora en una cadireta amb un estampat de leopardo (i els altres dos a terra) i agafant la poqueta senyal que teniem... i sort que podem pujar les coses del blog! que els whatsapps jo els rebia dies després d'enviar-los!

Després d'aquesta petita introducció als nostres problemes wifils, vaig al tema. Com ja us vam comentar a l'entrada anterior, haviem reservat una nit en un hotel tradicional japonès (ryokan) a un poblet anomenat Hakone. Així que hem agafat maletes i motxilles i hem agafat el tren fins a Odawara. I què ha passat allà?? doncs que faltaven 10 minuts perquè arribés el tren i jo he volgut assegurar-me que el tren que anavem a agafar fos el correcte i què em trobo quan arribo? al Pablo a l'andana del tren amb les nostres maletes i el Pinxo dins del tren amb totes les portes de tots els vagons tancades... jejeje. ElPinxo havia entrat a agafar lloc per seure mentres el Pablo m'esperava i de sobte les portes s'havien tancat!! Ja ens podeu imaginar preguntant a tothom que com podiem obrir les portes, que no s'obrien i que estavem separats... fins que ens han dit que era el "cleaning time" o temps de neteja, i que s'obririen al poc temps... aquí la foto dels de fora!


Quan hem arribat a Odawara, hem canviat a un tren més petit que ens ha deixat a Hakone-Yumoto i des d'aquesta estació hem agafat un bus fins a Hakone-machi, que és on estava el ryokan (hem fet una mica el tonto, perquè el bus ens portava d'Odawara a Hakone-machi directament, però és el que té que tinguem petits problemes de comunicació de vegades amb els japonesos... jejeje). Després de no sé quant de temps, hem arribat al ryokan (que per cert, ja anavem amb bones referències perquè és on va estar l'Albert fa uns anys) i aquí us deixem un parell de fotos de l'entrada.



Encara no podiem fer el check-in així que els hi hem deixat les maletes i hem anat a fer una petita excursió que hi ha molt aprop del ryokan que és un camí ple de cedres al voltant i que segons la informació del nostre mapa aquests arbres van ser plantats pels shoguns de l'època Edo. Durant l'estiu els cedres proporcionaven ombra i fresquet als caminants i durant l'hivern els protegien de la neu. Són arbres moooolt alts!!!!



 Després de la nostra excursioneta hem anat cap al ryokan i ja ens estaven esperant. Una dona molt simpàtica ens ha acompanyat a la nostra habitació i ens ha preparat el tè i a mi m'ha portat varis kimonos per a que pogués triar el que més m'agradés. Així que ens hem posat tots els nostres kimonos.




Una cosa curiosa és que a l'entrar hi havia un paper amb el meu nom i cognom escrit i el cognom estava perfectament escrit però el nom... (curiós, perquè de sempre m'ha passat al revés!)


Una vegada portàvem tots els kimonos, hem anat a l'onsen (aigües termals) i allà els nois se n'han anat al seu i jo me n'he anat al de dones. I he estat tota l'estona sola, així que he tingut els dos onsens (l'intern i l'extern) per mi soleta! i ha estat genial!!! us poso una foto que he trobat per internet per a que veieu com era!



Una vegada ben nets hem anat a l'habitació i a les 18:30 ens han picat per a portar-nos el sopar! (era el torn més tard que podiem agafar!! jeje) i ens han portat una quantitat de menjar escandalosa! tot de coses diferents i típiques del Japó. Jo no tenia molta gana perquè no sóc capaç de menjar tanta cosa per sopar així que he anat menjant el que més m'agradava però els nois han deixat ben poquet als plats!! 


I en el ryokan hi ha karaoke així que hem anat cap allà! menys mal que era una sala insonoritzada, que sino... jejejeje.



Per últim hem marxat a l'habitació i hem estat jugant una miqueta però estàvem cansadets i desseguida ens hem anat a dormir als futons que ens havien preparat mentres estàvem fora de l'habitació!! així que a dormir!!! bona nit!!!


Destacat del dia: en el moment en que ha vingut la dona a portar-nos el sopar a la tauleta de la nostra habitació estàvem jugant a un joc de cartes (recordeu: 3frikisajapo!! jejejeje) i ens ha fotut fora sense cap mirament. Ha col·locat la safata al terra i ha començat a fer-nos senyals i a recollir-nos les cartes i tot!!! De fet ens ha fet esperar a la galeria mentre ho preparava tot i fins que no ha acabat nos ens ha deixat entrar a la habitació i seure a taula. :)

8 comentaris:

  1. Que pasada!! Me encanta lo de los kimonos. Estais autenticos!! Y vaya pasada de cena!!
    Seguid disfrutando!!
    Besitos
    Paula

    ResponElimina
  2. Ey!! Veo que al final os habéis decidido a comentar algo por aquí. La experiencia del Ryokan es muy recomendable pero sólo si te gusta la cultura japonesa o probar cosas nuevas porque es bastante diferente a lo que estamos acostumbrados: dormir en el suelo, comer en la habitación, comida de muchos platos pequeños con gustos raros, baños comunes con duchas sentados, etc. etc. pero la verdad es que ha sido una pasada y una experiencia que no olvidaremos ;)

    ResponElimina
  3. Espereu a que el Mora us vegi amb aquestes pintes cantant al karaoke jajajajaa xDD

    Esteu realment guapos així vestits!

    ResponElimina
    Respostes
    1. emmmm... dirà que estem molt guapus!!! :P jejejeje

      Elimina
  4. M'encantaaa!!!

    I les fotos són super autèntiques... sobretot al karaoke ;)

    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja, el karaoke va ser moooolt bo!! menys mal que vam vetar el fet de fer videos!! sino... jejejeje

      Elimina
  5. xDDD el famos Cleaning Time xDDD i en Pinxo va poder entrar, és un crack! xDDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. va ser molt ràpid!! he de dir que hi havia varies persones dins amb ell i per sort una noia parlava anglès! :D

      Elimina