dijous, 8 d’agost del 2013

Dijous - 8 d'agost - Mercat del peix, Palau Imperial, torre Tokio i Roppongi

Bona nit a tothom!!!!

Avui ens hem despertat molt d'hora i la raó era per anar a la llotja del peix! ens havien dit que era un lloc imprescindible de veure i realment ho és. A mi m'ha encantat de veure!! és un lloc caòtic on hi ha motos,bicicletes, minifurgonetes amb la part de darrere obertes i fins i tot carros circulant amb centenars de persones... et dóna la sensació que et posis on et posis estàs al mig i el ritme que porten de compra-venda de peix i després a les botigues és frenètic. I després a les botigues del peix que estan allà mateix pots veure tot el peix i el marisc que han comprat... és al·lucinant!!! hi havia espècies que no havia vist mai, i sobretot m'han cridat molt l'atenció cert marisc que no havia vist mai i que era enorme!! per mi, un lloc imprescindible de veure, sens cap mena de dubte!!




Quan hem sortit d'allà, ens hem dirigit als bars i restaurants que hi havia pels voltants i hem entrat al que ens ha cridat més l'atenció i ens hem demanat uns plats que venia tot de sushi variat (excepte el Pablo, que s'ha agafat sushi per separat perquè no tenia gaire gana de menjar sushi a aquelles hores del matí). Te'l feien allà mateix al davant i quan l'he provat... mare meva... què bo!!!! hi havia de diferents tipus, fins i tot hem provat el d'anguila i el de calamar!!! m'ha encantat... jeje.



A continuació ens hem dirigit cap al palau imperial i hem fet una mica el pardillo, perquè ens pensavem que es podia visitar al menys una part (l'emperador i la seva familia viuen a dins, i no és plan de molestar-los mentres esmorzen i tal... jeje) però del palau no es pot veure res de res (si algú ens ho va dir en algun moment, no ens enrecordavem...). El que sí que es pot veure és una part dels jardins imperials, i si allò és una part, com de gran deu ser tota la parcela d'aquest bon senyor!!! la veritat és que sembla ser un home molt estimat per la gent d'aquí.






Després de dinar (en algun moment a veure si us podem fer una entrada amb les fotos dels nostres dinars/sopars, que són espectaculars!!!) hem anat a visitar la famosa torre de Tokio i hem pujat amb l'ascensor fins als 150 metres (hi havia la possibilitat de pujar als 250 metres però era més car... i som catalans així que la pela és la pela :P ) i la veritat és que les vistes de la ciutat des d'allà són magnifiques. Te n'adones de lo inmensa que és aquesta ciutat i també del caos d'urbanisme que tenen. Es poden veure gratacels al costat de casetes baixes i al costat cases tradicionals japoneses (i cementiris Shinto enmig de tot això), o bé com la construcció és assimètrica totalment (crec que el senyor Cerdà ens té massa ben acostumats!). Però és una visita que si es ve a Tokio s'ha de fer, ja només sigui per veure la pròpia torre (molt semblant a la Eiffel de París però en color vermell cridaner) o per veure les vistes des dels seus miradors.





I per últim i com estavem al costat hem anat a Roppongi i allà predomina una estàtua d'una aranya que és molt i molt semblant a la del Guggenheim de Bilbao. I sobre el lloc (Roppongi Hills) comentar que és on hem vist la part més "pija" de la ciutat.


A destacar del dia, el whisky que s'han fet els nois al bar que hi ha just a sota de l'estructura de l'aranya!!!


I fins aquí el dia d'avui, més aventures i desventures demà!!

6 comentaris:

  1. Parece que de momento no os esta defraudando el destino. Me alegro por vosotros. Seguimos vuestras aventuras.
    Besos.
    Paula

    ResponElimina
  2. Si, de momento todo genial!! Muchas gracias por los ánimos y por seguirnos ;)

    Nos vemos pronto!!

    ResponElimina
  3. HOSTRES QUINA MARAVELLA MOLTS PETONS ALS TRES I QUE DISFRUTEO DEL VIATJE....

    ResponElimina
  4. Nois!!! que per fi us puc seguir el blog. quina enveja que em fa aquest dia vostre amb el sushi......

    ResponElimina
  5. Pablo!!!! como que no has comido Sushi variado!!! pero si entra sin hambre!!!! Que decepción ya no te voy a poder mirar a la cara de la misma manera jejejeje
    M'encanta, todavía en Tokyo ... lo que os queda os va a encantar ;)

    ResponElimina
  6. Boh!! Es que a las 09:30 de la mañana a mi lo que me entra es un café con leche y un bocata de jamón serrano!!! Pero el resto de comida si que he aprovechado y probado udones, ramens y demás delicias niponas ;)

    ResponElimina